Post by chingthroslojopos on Feb 18, 2022 22:37:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Labirinturi \u0026 More ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Labirinturi \u0026 More IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite gems ▞▞▞
▞▞▞ Labirinturi \u0026 More 2022 version ▞▞▞
savjf
Mazes & More Jumboq afhp
Jocul este super ,și vă puneți mintea la contribuție chiar este pe genul meu.Merită nota 10.😃🤓🦄🐰🐨🥇
Prea mult adăugare
Este ușor și punctul nu este ușor de mutat acolo unde doriți.
Prea multe reclame! A petrecut mai mult timp în reclame decât jucând jocul. Echilibrul este important și acest joc este prea greoi!
E un joc bun😁😁😁
Mi-a plăcut acest joc pentru că în acest joc înveți cum să rezolvi un labirint și la fel de bine înțelegi că în orice mod dificil dacă există inamici, înveți și asta.
Joc frumos, captivant, a terminat toate nivelurile din toate labirinturile. DISTRACŢIE!! Dezavantaje: Puteți obține realizările numai dacă cumpărați nivelurile de deblocare, dar trecerea fiecărui nivel nu contează ca deblocare. Gameplay-ul este puțin enervant când continuă automat când există o singură cale, cred că acest comportament ar trebui configurat. Nivelurile nu sunt atât de greu de parcurs, în majoritatea nivelurilor, calea corectă este destul de clară. Mă așteptam la căi false mai lungi și la multe viraj false.
groaznic, nu am putut da clic pe nimic fără anunț, vă rog să remediați această eroare. Indiferent unde am apăsat, magazinul meu de aplicații s-a deschis pentru Amazon Shopping, nu am dat clic pe anunțul din partea de sus.
Cred că acesta a fost un joc genial și cel mai fabulos vreodată.. chiar și părinții mei au jucat și bucurați-vă de acest lucru, ar trebui să îl descărcați! dar. încă mai aveau nevoie de mai multe niveluri, așa că reduc cu o stea, dar joc cu adevărat uimitor!💯
Labirinturi & More Puzzle exr
Smecher
Este foarte interesant și ne îmbunătățește concentrarea
Nu se poate juca după instalarea cu succes din Google Playstore. Eroare de cerințe de sistem.
Dragoste
Mai rău l-am descărcat! Anunț de nivel 1 crezi că asta este? Nooooo Reclame Reclame Reclame! Reclame stupide! Așa că ESTE UN JOC PREETY RĂU! Au trecut 2 minute, NU MAI PUTEU SUPORT!😡😡😡😡😡 și apoi BOOM!! DELETE=_=
Reclamele au devenit din ce în ce mai lungi și au apărut după fiecare joc!
Distrându-mă în ultimele 20 de minute, finalizat 40 de labirinturi. Da, există reclame, dar, haide, este gratuit, iar labirinturile devin mai solicitante cu timpul... Bravo din partea mea!
Bucură-te de acest joc. Nu prea multe reclame enervante. Gândirea logică a creatorului este apreciabilă, deoarece nu numai că este clasică, ci și câteva gânduri creative suplimentare au fost implementate în joc.
Prea multe reclame
Acesta este un joc misto, dar nu pot înțelege unul pe podea de gheață😅
Pe un model vechi de telefon mobil Samsung, când deschid jocul, apare o întrerupere și se iese automat și apare o fereastră pop-up care spune „labirinturile și altele nu au răspuns”. Vreau ca dezvoltatorii să rezolve imediat această problemă și să-mi răspundă cât de curând. O cerere umilă, deoarece am jucat acest joc pe alte dispozitive și este minunat, de aceea îmi doresc cu adevărat să-l fac să funcționeze pe dispozitivul meu cât de curând. Haideți, dezvoltatorii arată o oarecare cooperare față de utilizatorii dvs.
Acest joc este foarte bun pentru minte îi dau 5 stele
NU RECOMAND 🤐😒🥺🙁
E cam plictisitor..
Îmi place foarte mult jocul, mai ales când mă plictisesc, probabil că ar fi bine pentru alți oameni cărora le plac puzzle-urile. Este un joc foarte bun. Nu m-ar deranja reclamele din opinia mea, da, apare la fiecare nivel, dar nu mă deranjează. Îmi place 5/5.
Reclame după fiecare nivel. Timpul de reclamă nu trebuie să fie niciodată mai mare decât timpul de joacă. Dacă un nivel durează 20 de secunde, anunțul cu siguranță nu ar trebui să dureze 1 minut.
Super joc. Dezvolta atentia si rapiditatea! Merita jucat, are putine reclame si alea scurte. Jocul e placut! 👍
Acest joc îmi crește nivelul IQ-ului cine a făcut asta. Sunt mulțumit
Cursorul nu este atât de neted pentru a rula... în rest, bine.
Nu l-am jucat dar dupa poze il vad ca e tare de aceia am dat 4 stele
prea mult...
Da
Mazes & More እንቆቅልሽ jwrv
totul este în regulă, dar modul întunecat este cam ridicol pentru că nu avem nicio șansă să memorăm labirintul mai întâi..poți să dai cel puțin 3 secunde pentru el, nu doar 0,1 secunde 😒
Grafica este atât de proastă, iar culoarea și căptușelile vă vor irita ochii. De asemenea, este plictisitor și aduce aproximativ 10 secunde adăugați după ce ștergeți un nivel. Acest joc este nasol🤐
Cooking Mama: Let's cook! Vzdělávací ublb
Design grozav. Labirinturi prea ușoare.
Joc interesant, o stea din cauza reclamelor!
Prea multe reclame, am văzut mai multe reclame decât jocul
Nu stiu.
Aplicația în sine este în regulă, i-ar da 5 stele, dar acele anunțuri uriașe și enervante sunt confuze. Eu personal și alții pe care i-am lăsat să utilizeze această aplicație mă pierd când apar acele reclame. Dacă găsesc o aplicație care face același lucru, dar are mai puține distrageri, cu siguranță voi schimba.