Post by chingthroslojopos on Feb 18, 2022 22:40:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
To je odlična igra za učenje, vendar je zelo moteča in sem kot brez dodatkov, vendar je poleg tega zelo dobra
To mi je tako zelo všeč. Ta igra je dobra za študij
Ta igra ni slaba, vendar vsebuje preveč oglasov, tako da mi ni všeč ta igra. Sovražim to igro 👎👎👎👎👎👎👎👎So slaba igra🙇♀️i ne maram te igre 🤢🤮🥵🤢🤮🥵🤢🤮🥵🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤯🤮🤢🤮🤢🤮👎👎👎👎 👎😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤💔💔👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ne znam igrati dobro in toliko oglasov moram plačati za preskok oglasov. Tako nadležno
Kaj za vraga, oglasi so v redu, ampak igra je res zabavna, wava, oglasi mi niso tako zelo všeč, tako da lahko to res popraviš?
To je lepa igra, vendar po nekaj časa igra postane zelo dolgočasna. Prav tako nismo pravilno plačani, ne glede na to, kaj počnemo. Toliko oglasov. Kakšna izguba časa. Hvala
Resnično imam toliko pritožb, najprej ne morem ustaviti nasilnika, ne morem dobiti nove obleke, ne morem dobiti nove službe, ker JE VEDNO NEDOSTOPLJIV in to bi bilo treba takoj popraviti, ne moremo glejte oglase, da dobite nagrado, čeprav vam oglasi zelo pomagajo, prosim, popravite to. Oglasi so samo takrat, ko ne dobite nagrade in se to zgodi veliko. Težave z oglasi so zdaj noro popravljene.
Ta igra se zelo hitro ponavlja in niti ni tako dobra igra
ta igra je tako dobra, vendar imajo toliko oglasov
Ta igra je preslaba. Preveč je dodanega😡
Preveč oglasov in zelo slaba grafika
Igra je zelo priljubljena in enostavna za igranje in izvajanje
Ta simulator učitelja je odlična igra, vendar obstaja težava, saj je za prenos trajalo dobesedno več kot 24 ur. Ne vem, ali je to moja težava ali je v igri, ker je moja mreža zelo hitra, zato ji dajem 3 zvezdice, hvala. Če želite, lahko morda prenesete to igro ☺️
Sprva prijetno, a že zelo zgodaj postane dolgočasno, ker so oglasi nenehni. Ne moti me občasni oglasi, toda ko se zdi, da je več oglasov kot dejanskega igranja, ni vredno. Tudi igra nima nobenih zvočnih ali zvočnih učinkov, tako da res pade. Škoda, da je uničen... ker ideja o tem in trenutki dejanskega igranja niso tako slabi.
Najslabša igra vseh časov. Čas igranja je krajši od oglasa. Po vsakem opravilu je prišel oglas
Teacher Simulator Jednoduché hry wux
To je zelo kul igra zaenkrat tako dobra. Na začetku precej preprosto, zato poglejmo, kaj se bo zgodilo
Dobro, vendar sovražim oglase, saj so moteči
😐😐Nevem
Ta igra je zabavna, vendar je rasistična. Vsakič, ko poskušam ujeti prevarante, je vsak goljuf črn. Enako velja tudi za spremljanje dvoran. Prvi dve osebi sta belci in imata vsa dobra poročila. Ko pa pridem do konca dvorane, je oseba, ki jo ustrahujejo, bela, potem je oseba, ki jo ustrahuje, črna. Če ste proti rasizmu, morda ne boste želeli dobiti te aplikacije.
To igro sem dal 1 ⭐, ker je bila sprva lahka (vprašanja), potem pa so postajala vse težja in težja in težja! Dajem ta pregled in nato odstranim to neuporabno igro! Mislim kot.. Vprašanja so tako težka! Nihče se ne more spomniti vseh odgovorov na vsa vprašanja. Zadnjič sem jo ocenil s 3 ⭐⭐⭐ ampak dajmo, bodimo resnični, videl sem res slabe igre, na primer to! In ta igra ima preveč oglasov, kot da potrebuješ oglase, da bi bil živ!!! Potrebujete celo oglase, da ustavite sceno ustrahovanja!
Igra je lepa, vendar preveč oglasov in zaostaja, hvala za vaš čas
Dobra igra, vendar bi si želel, da bi bila bolj realistična
Nikoli nisem nameščena tako zamika, mislim, da je dobra igra, vendar toliko oglasov in toliko zamika v mobilnih napravah, da odstranim to igro v prvem poskusu te igre
Igra je zelo zabavna, vendar je veliko oglasov, ne pišite znotraj
Igra je v redu, je samo moteča☹️
Preveč oglasov
Brate, ko kliknete na ne, hvala, še vedno samodejno klikne na trojno, to je moj Rant in zdaj grem čez svojih 5 točk Dodaj-abusrd količino oglasov, vendar obstaja gumb za odstranitev oglasov, tako da to dovolim Igranje - precej standardna mobilna aplikacija igra je pripravljena, tako da lahko poslušate glasbo/ni treba, da je vaš telefon izklopljen na javnih površinah Funfactor- jaz osebno uživam v tem in tudi moji prijatelji to počnejo Nastavitve-nekaterim je všeč glasba, naj bo nekaj zaključka- če ne za dodatke to bi bilo 3/5, vendar je 2/5
Teacher Simulator Ajanviete woak
Pot do številnih oglasov!! Ko poskušam nekaj narediti, se prikaže oglas in potem, ko poskušam ustaviti nasilnika, mi ne dovoli, da ne predvajam oglasa za vse, kar počnete!! Priporočam, da te igre ne prevzamete, ker je zanič!! Dobra igra, vendar je še vedno zanič... Mogoče se bom morda premislil, ko bodo naredili nekaj glede te igre...
V redu je. Tako težko je, da veš, da je oglas moteč, da bi lahko kupil različico za odstranitev oglasa, vendar mi starši ne dovolijo, da bi porabil denar. in ja, to je to, sploh ni slabo!!!!!
Ta igra 🎮 je zelo dobra 👍, vendar ta igra ni vredna 5 zvezdic:-
Težave s privolitvijo. Kakšen je namen, da me prosite, da izberem med "zahtevajte 2x (oglasi)" in "zahtevajte (brez oglasov)", ko namerno aktivirate izbiro z oglasi, tudi če tega NISO kliknil? Ko je privolitev že fowlplay, kako lahko tej aplikaciji zaupam, kaj počne z mojimi podatki? Vi, gospodje, improvizirate privolitev, nato nam prodajte "plačilo za brezplačne oglase". ne plačam. Odstranjujem.
Teacher Simulator Priložnostne mlen
Všeč mi je, vendar veliko oglasov
Zabavno, a veliko oglasov
Včasih sem bil zabaven.. Lahko prenašam oglase..toda tega je bilo preveč
Na začetku je zelo zabavna in dobra igra in iz te igre sem se naučil nekaj dobrih stvari
To je dobra igra, vendar če označim z zbiranjem, potem zbira dodajanje in daje x2, mora biti več ravni, vse ravni so enake
Tako razočaranje, toliko oglasov
Všeč mi je, ta igra je popolnoma neverjetna, nekatere od vas bo tudi naučila nečesa, kot da jo lahko daste študentom narobe in je bela, zato se morate naučiti, preden igrate to igro, morate razumeti, kaj pomeni vprašanje, ki smo ga naredili pred vašim mak.
Najboljša igra vas nauči, kako biti učitelj
Утерянные гримуары: Краденое королевство Приключения ptol
Najboljša igra kar sem igrala.