Post by chingthroslojopos on Feb 18, 2022 22:52:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות רבות ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2 2022 version ▞▞▞
משחק אפי! אבל יש לי בעיה היחידות זה לא יותר מדי הוסף עוד כמה יחידות ועוד שדרוגים ותכונות שמאפשרות לך ליצור יחידה משלך אני מקווה שהגשת את הבקשה שלי אם אתה יכול!
פשוט משעשע לשחק כמה משחקים...
יפה!!!!!
ביקורות שליליות הן בעיקר מאנשים בעלי IQ נמוך שאינם יכולים לתכנן אסטרטגיה כדי להציל את נפשם. Thet גם לא מצליח להבין דייר בסיסי של ai בסיסי: מוגבלות. התלונות היחידות שלי הן שיש אסטרטגיה דומיננטית ברורה ביותר ומצב מטורף הוא קל מדי.
חפט ג'ודו והשני בתהליך של קבלת אחד חדש לעתיד ואם 6 עדיין זמין ואם כן כמה זה יעלה 6 במחיר הרכב לשנה זו
ג'הטו
יותר מדי הוספות
לא כל כך טוב
זה כיף מדי, אבל האם אתה יכול לעשות שדרוגים קבועים או חובבים שיחזיקו מעמד כל הקרב שלך ויגרום לגנרלים לשחק בחינם אל תהיה חושש בכסף כי זה יקר אבל זה לא כל כך כיף לשחק
זה מאוד כיף ואדיקטינול
משחק אסתרתגיה יפה אבל במחשב יותר טוב
החנות לא עובדת
Age of War 2 Стратегии viot
עד כדי כך שזה נתקע כל דקה
משחק טוב בדיוק כפי שאני זוכר אותו, אבל ל-AI יש אקספרס אינסופי אפילו במצב קל, אם אני לא משתמש בכישופים וה-AI שולח להם דואר זבל, הם מחלקים ראשון
משחק נהדר וחברה נהדרת הלוואי והיית יכול להביא גם את משחקי המחשב שלך לנייד כמו warfare 1914,1944, the last stand union city,sieguis כי בימינו אנשים פשוט משתמשים בנייד בבקשה הוסף את המשחק הזה אני מתגעגע אליו כל כך הלוואי שתוסיף אותו תודה
משחק בסדר, אבל הסיפור שכבשתי בו כמו 15 מחשבות אז לא משחק טוב והכיתובים היחידים שאני יכול להשתמש בו הם האדס ובחור מערה
קל ובינוני זה קל מדי (אתה מנצח בגיל השלישי). קשה (אתה מובס בגיל השני). אין קושי בינוני
המשחק מהנה וכל מה שניצחתי את כל הג'נרלים אבל הלוואי שהיה עדכון לשים את Leonidas king of Sparta במצב הג'נרלים זה יהיה נהדר
לא ישקר זה משחק די טוב, הגון אבל ה-AI או הבוט קשים מדי ללא פריצות
המשחק די טוב באופן כללי, אבל הוא מאוד קשה
אני אוהב את המשחק הזה בלי תלונות אבל אני אוהב להרוס דברים עם זועם של אלים
אני שונא את המשחק הזה הלוואי שזה יהיה איסור למה אני צריך למחוק את כל המשחקים שלי
המשחק הזה מזכיר לי את ילדותי, נהגתי לשחק במשחק הזה כשהייתי בכיתה ז' ב-PC, המשחק הכי טוב בעולם. הדבר האהוב ביותר הוא שהמשחק הזה תומך עכשיו בניידים☺️☺️תודה רבה שהפכת את הילדות שלי לגדולה. אוהב אותך
כי זה לא יכול להיות אפילו לא כל כך רחוק
משחק נייד S tier. אתה יכול להשהות את המשחק, לבחור דרגת קושי, ללא פרסומות בזמן המשחק, ואסטרטגיות מאתגרות רבות לבחירה. עם זאת, משחק נהדר בסך הכל, כמו רוב משחקי הנייד, יתירות הופכת לבעיה. ימליץ.
כדאי להוסיף עוד גילאים וחיילים בעדכון הבא במקום לשפר את אותו הדבר.
זה אפילו לא מציל את ההתקדמות בשבילי
שָׂנוּא
מצויין
משחק נהדר!! אני אוהב את זה, אבל דבר אחד ששמתי לב אליו היה ברגע שאתה משיג את הבחור עם החץ והקשת, אתה לא יכול להפסיד אז אני חושב שפשוט תעשה את המשחק קשה יותר בשלב הזה כדי לעשות אותו אחיד, אבל זה משחק נהדר שאני אוהב לשחק בו זה
המשחק הזה יהיה מאוד כיף אבל הוא מזדקן מהר מדי והם צריכים להוסיף עוד רמות בחינם, אתה לא צריך לשלם כדי לקבל רמות
игра паук- паук супергерой Погода qvf
קניתי את המצב הפרוץ בטלפון ישן. ניסיתי לשחזר רכישות אבל זה לא נותן לי להחזיר את המצב. שילמתי 5 דולר עבור זה בבקשה תקן את זה
נורא, הישן הרבה יותר טוב.
לא הוגן ה-AI עולה יותר מהר ממך בדקתי ל-xp boosts אין כאלה שהוא משתמש ב-abillaty שלו עומס ומבזבז xp בזמן שאני שומר והוא עדיין מנצח אותי לרמה
אני חושב שהמשחק הזה בסדר גמור, אפילו ניצחתי את המצב המטורף בלי לקנות דברים אז אני חושב שהם הצליחו בזה.
Age of War 2 Strateginiai iofs
המשחק הכי טוב שיש לטלפון
יהיה טוב יותר אם בכל פעם שאני עוזב את המשחק זה ישמור אבל זה לא כך אז אני צריך להתחיל מחדש יותר מכל דבר אחר
זה המשחק הכי טוב
העדפתי את גיל המלחמה 1 טוב יותר אבל זה לא אומר שאני לא אוהב את המשחק הזה. שניהם מאוד כיף אבל גיל 1 עדיף imo.
משחק טוב, רק מזדקן מהר.
אני אוהב את המשחק זה משהו ששיחקתי הרבה אבל יש כמה דברים לא בסדר עם זה. ראשית, ה-A.I מאוד לא מאוזן. בעצם יש לו משאבים אינסופיים מופעלים והוא ממש פועל אם אתה מביט מהמשחק יותר מ-5 שניות. 2 (זה לא כל כך גרוע אבל) התוספות של 30 שניות שאי אפשר לדלג עליהן הן קצת אכזבות ואני מבין שהמשחקים יכולים להימשך הרבה מאוד זמן אז אחרי כל אחד יש תוספת שזה בסדר אבל כדי לא יכול לדלג. לא
קיבלתי משחק במכשיר אחר, שילמתי עבור שדרוגים והורדתי משחק לטלפון שלי כדי לשחק תוך כדי תנועה ולא נותן לי לשחזר בהצלחה את הרכישות שלי או לתת לי לקנות אותן שוב...
לא תיארתי את החוויה שלי. מה אתה הולך לעשות.
משחק האסטרטגיה הטוב ביותר אי פעם, יש לו גבוה מאוד עם שינויי דורות במשחק משחק טוב מאוד בבקשה הפוך את age of war 3 לא מקוון בבקשה
נהניתי מהמשחק tge. ולא היה אכפת מהפרסומות כי אפשר לצאת מהן.. עד העדכון האחרון שאתה נאלץ לצפות במודעה.
גדלתי על המשחק הזה!!
עדיף על מחשב, יותר מדי מודעות
אפליקציה מעולה
משחק מדהים... הבעיה היא שכמעט כל הדמויות שאנחנו אמורים להילחם בהן צריכות כסף כדי לקנות זה מה שהופך את המשחק הזה לדי משעמם....
כל כך משחק גרוע שהוא מתחיל ולוקח שעה להשלים והטלפון יתחמם ונתקע כל כך גרוע משחק 😫😓😠😠 זה לוקח 400 - 500 נתונים לכל משחק אל תוריד את המשחק הזה 😤👺👹
Age of War 2 Strategy zbnw