(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Ресурс генератора чіт-коду
Feb 18, 2022 23:10:54 GMT
Post by chingthroslojopos on Feb 18, 2022 23:10:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс генератора чіт-коду ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Я закінчив перший магазин, і я не можу перейти до наступного орендаря, тому що в ігрові дні я не підключений до Інтернету (насправді так). Тож я спробував підключити гру до Facebook, і вона скидає весь ігровий процес?? Крім того, це глючно. Під час гри у мене виникають проблеми з натисканням на приготовлену їжу, в результаті чого вона пригорає. Я видаляю, поки це не буде виправлено. Одного разу я також купив скарбничку, але не думаю, що вона може бути погашена, оскільки УСІ мій прогрес скидається.
добре
Добре грати
Я не можу буквально встановити цю програму, вона завжди тримається на 70% і це дуже дратує. Будь ласка, виправте це якнайшвидше!
гра aku suka banget ini. ga banyak ads. asik. makanan ni pun ada di Malaysia. я малазієць, до речі, хе-хе. пальці вгору!
seru dan bikin laperrr!!
Чудово
Система збереження Sangat perlu selain Facebook. Perlu ada досягнення juga.
Дуже гарна гра. Рівні такі легкі та захоплюючі. І історія теж була цікава. Дуже хороша гра..
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games آرکیڈ fdtb
дуже добре..мені подобається історія(◍•ᴗ•◍)❤
Гра гарна. Я живу цим, але важко оновити ваш посуд у розділі padang, хоча у мене є більше рубінів або монет, щоб купити його, і я пройшов ранні рівні.
seru dan budaya local bgt
мені подобається, чудова гра, яка вбиває мій час.
Я не впевнений на 100%, чи це ця гра, але коли у мене було відкрито іншу (безперечно безпечну, перевірену) програму (навіть не цю гру), у мене з’явилося спливаюче вікно з написом (індонезійською) «неможливо завершити покупку в програмі ". Враховуючи, що це єдина індонезійська програма, яку я встановив, я думаю, що це. Здається хитрою. Одразу видалено.
sudah cukup baik dan saya rasa sangat cocok untuk anak-anak, tapi sayangnya waktu mau advance ke sekitar level 4 (setelah mi goreng), stuck di halaman tersebut, nggak bisa unlock. tolong perbaiki yaa.
Загалом досить хороша гра. Англійський переклад дещо неправильний, можливо, розробнику варто попрацювати над цим. Хоча механіка досить проста, вона працює ідеально.
я обожнюю це
гра keren banget nyaaaaaaaaa😁👏
Хороша гра цікава дуже цікава
Я люблю цю гру, тому що вона про індонезійську кухню. Я вже досяг розділу Warung padang, ігровий процес досить повторюваний і нудний, але мені дуже подобається сюжет та ілюстрація. Не знаю, до якого розділу я буду грати в цю гру
найкращий є.. графічний каламбур. гра каламбур xda la susah nauu. добре.
Дуже гарна гра 😊😊😊
2 сезон був?
Це нормально, але це не для мене розваги
Saya suka game nya, lucu dan semua detail makanan, detail peralatan masak, bahan2nya, detail warung nya juga, sampai ada sambalnya juga.....keren ini Cuman di warung pecel lele рівень гри nya terlalu lama jadi boring, harusnya setiap ,15 рівня гра sudah cukup,dqn variasi pembelinya juga bisa ditambah lagi.... Suka gamenya....дякую
Найгірша гра... Я граю найшвидше, але вони дають мені лише 1 зірку з 3
Дуже гарна гра мені подобається
гарна гра
Це нормально і люблю це.
Я люблю цю гру. Так багато ілюстрацій смачної їжі та меню, хехек. рекомендовано. Реклама буває рідко і теж гарна.⭐⭐⭐⭐⭐
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arcade lbsp
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Zręcznościowe vwmu
cerita yg keren і дивовижний додаток!
seperti dinner dash
хороша гра мені подобається ❤❤😘😘
Я навіть не можу грати в гру, вона застрягла в головному меню, я не можу торкнутися жодної кнопки, крім виходу.
Larva Heroes: Lavengers Ação qze
Чудово👍👍👍👍👍
Я люблю цю гру 😍. Дивовижне меню подається, і мені подобається в нього грати. Дякую 😀.
мені подобається ця гра
Ігри nya bagus, makanan nya bikin ngiler, makanannya beragam, khas Indonesia, Nambah nafsu makan wkwkwkw, cuma yang kurang mau ampe kapan si Siska di pecat melulu sampe 2 сезон
Мені сподобалося грати в цю кулінарну гру. Але мені довелося його видалити. Очікування на інших рівнях стає досить старим. Майже всі ігри, в які я люблю грати, ніколи не закінчуються повністю. І це одна з них. І, до речі, я також не веду Instagram. Фейсбук – це те, що у мене є. І єдина причина, чому я маю це, — це моя сім’я. Крім того, у мене не було б соціальних мереж. Будь ласка, просто закінчіть гру. Дякую.
Це перша кулінарна гра, яка мені дуже сподобалася, і я закінчив її, інакше інші ігри були дуже нудними в кінці, а також вони хочуть, щоб гравець просто купив якось, але чуй, мені дуже сподобалося. Дякую
Це приємно, але сподіваюся, що коли відкриється новий сезон, це дуже-дуже...
Понад все gamenya bagus, cuma ga cocok buatku yg suka гра офлайн хе-хе
я думаю, ти повинен виправити рахунок за частину 12/13 я забув, що оцінка була хммм
Bikin gerai aneka roti bakar dong, pisang bakar, siomay, batagor, rujak, gado-gado, ketoprak, pempek, nadi uduk, tahu gejrot, ayam dan ikan penyet, saur asam dan sambel. Ой, я сумую за індонезійською ногою. Особливо вулична їжа.
Ga онлайн
Звикає!! Гра індо тербайк! Salah satu yg bikin fun karna ga di semua episode ada iklannya. Masukan: профіль coba dibuat. Karna sy udah selesai rawon pengen ngulang lagi tp jadinya завантажити lg sampe 4x lol. Fyi, iklan AdaKami di block aja deh. Налаштування: кнопка закриття, кнопка закриття, 2 значка, як правило, доступ до програми закриття, а також попередній огляд.
День вчителя
Санджай і завдання о Амар Котай перший, хто перегляне моє вкладене резюме, які поширюють і більше людей, ніж спробують поставити 4 за посиланням нижче або скопіювати та вставити та інші люди до 4 до 4